FAQ

Het duurt ongeveer 3-4 weken voor het gehele proces. Denk hierbij aan het bestellen, customizen en verzenden. Vertraging is nooit uit te sluiten.

Ja dit wordt gerealiseerd door de juiste voorbereiding, producten en na behandeling toe te passen. Als eerst wordt de sneaker behandeld met schuurpapier (vooral op de plekken waar creases kunnen ontstaan) waardoor de leerverf zich hecht aan het leer. Ten tweede wordt de sneaker behandeld met aceton waardoor de finisher wordt verwijderd die is meegeven door de fabrikant. Ten derde wordt de verf aangebracht in de meeste dunnen lagen zodat het niet zal vervellen. Als laatst wordt de sneaker afgewerkt met een paar lagen finisher die de sneaker beschermd tegen krassen, water en vervellen.

Om het beste resultaat en kwaliteit te realiseren worden er alleen producten van het merk Angelus gebruikt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Angelus Preper & Deglazer, Angelus Leerverf, Angelus Finisher en Angelus Water & Stain repellant.

Nee dit zal niet mogelijk zijn, omdat elke custom sneaker op aanvraag wordt gemaakt in de door jouw opgegeven maat. Mocht er echt iets zijn waar je niet tevreden over bent kan je altijd contact opnemen en handelen we vanaf daar verder.

Ja dat kan zeker! Je kan dit aanvragen door naar “create custom” op de website te gaan.

Veilig online betalen word verzekerd door de organisatie Mollie. De meest betrouwbare online payment software. Om af te rekenen bij Rerise Customs word de betaalmethode iDEAL gebruikt. Bij alle Nederlandse banken kan via iDEAL betaald worden.

De vervoerders waar mee wordt gewerkt zijn DHL en PostNL. Eenmaal verzonden zal het 1-2 werkdagen duren voordat de bestelling wordt afgeleverd. Bij de bestelling zit standaard een track & trace code waarmee de bestelling gevolgd kan worden, deze ontvang je per mail.

exit