Create custom

Create your own custom sneaker

Je hebt vast al een tijdje rond gekeken op het internet naar custom sneakers en nu overweeg je om zelf een paar te kopen, maar bij wie moet je daar dan voor zijn? Het internet zit natuurlijk vol met artiesten die gespecialiseerd zijn in het customizen van sneakers. Nu is het een beste aankoop, dus wil je niet dat er slecht werk wordt afgeleverd en de artiest er gewoon vandoor gaat met je geld!

Je wilt iemand vinden die jou kan verzekeren dat de sneaker een lange levensduur heeft en dat er goed werk word afgeleverd. Nu zie je al snel dat bij sommige sneakers niet de juiste behandelingen worden gebruikt, wat als uitkomst heeft dat de sneaker na een week al niet meer in zijn originele afgeleverde staat is. Lees hier hoe ik dit realiseer.

Prijzen

Bij het creƫren van je eigen gepersonaliseerde schoen bestaat geen standaard prijs. Het word namelijk allemaal gebaseerd op hoeveel werk het gaat kosten. Hieronder zal je wel een kleine indicatie hebben van wat het ongeveer zal kosten, maar wees er wel van bewust dat de prijs anders kan zijn dat is aangegeven.

Design Prijs
Color blocking 40
Shadow portrait 100
Cartoon 130

Formulier    Hieronder een aantal custom sneakers

    exit