About us

Welkom bij Rerise Customs

Leuk dat je er wat meer over wilt weten!

Basiclly een uit de hand gelopen hobby waar veel passie is bij komen kijken en vooral plezier in customizen van sneakers. Rerise Customs heeft één gezicht en dat gezicht had op jonge leeftijd al veel eisen. Als er met zijn ouders werd gewinkeld voor kleding en sneakers was hij de makkelijkste niet. Soms gingen ze talloze winkels af voor kleding en vooral sneakers, want in zijn hoofd had hij producten in gedachten met specifieke designs en kleuren combinaties.

Dat gezicht is nu volwassen en is langzamerhand zich gaan verdiepen in het customizen. Nu kan dat gezicht zijn eisen en wensen zelf realiseren zonder die zoektocht naar het product wat toch niet in de winkel te vinden is.

Nu wil hij de wensen en eisen van andere personen verhelpen, want hij weet dat hij niet de enige is die met deze gedachten rondloopt. Hij heeft zich volledig verdiept en lopen experimenteren in het customizen van sneakers waardoor hij dit nu kan uitvoeren.

Tot slot staat Rerise Customs voor het bereiken van een nieuw niveau voor jouw sneaker in de beste kwaliteit dat mogelijk is! Bekijk de FAQ voor de meest gestelde vragen.

Heb je enige vragen of wat te zeggen, twijfel niet en neem contact met ons op!

@rerise_customs

exit